Zeeschouw PANDORA 2-4 personen (helaas in 2021 niet meer beschikbaar)

max. Personen
Zeeschouw PANDORA 2-4 personen Zeeschouw PANDORA 2-4 personen
Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

4
ca. 48 m²
38 PK
12V, 220 V
Heeg
9.00 m
3.20 m.
0.75 m.
12.50 m.
in overleg

Zeeschouw PANDORA :


De Zeeschouw Pandora is uitgerust met een Nanni-dieselmotor met 38 pk, een geweldige kleine klassieke zeilboot met een groot zeilgebied. Gezien de grootte is het ideaal voor de Friese meren en kanalen (een goede optie voor degenen die nog niet veel ervaring hebben met platbodems), maar zeker ook een geschikte boot voor het IJsselmeer en de Nederlandse Waddenzee. Kortom: een fantastisch vakantieschip.

De salon biedt voldoende ruimte voor maximaal vier gasten, hier vindt u ook de volledig uitgeruste keuken met gasfornuis en koelkast. Twee extra bemanningsleden kunnen slapen op de twee banken in de salon, een dubbelbed over dwars geplaatst in het Vooronder biedt twee gasten een slaapplaats en het toilet is hier ook geïnstalleerd.

Prima beginnende boot om eerste stappen te zetten op een boot met platte bodem. Gasten van een kieljacht zijn welkom aan boord. Ook is deze Schouw een handige plattbodem, overzichtelijk tuig, niet te groot, maar ruim genoeg voor de maximaal 4 gasten. Geschikt voor de Friese binnenwateren, het IJsselmeer en bij goed weer ook voor de Waddenzee. Bij het manoeuvreren in smalle havens heeft de schipper steun van een boegschroef.

Het schip wordt uitgegeven door de eigenaren Akke en Eeuwe de Jong in Heeg. Zij hebben een scheepsonderhoud en motoren-service bedrijf, de gasten kunnen er altijd zeker van zijn een veilig en technisch perfect schip mee te krijgen.


Indeling Zeeschouw PANDORA Indeling Zeeschouw PANDORA

Tweepersoonsbed Drinkwater Toilet Koelkast Kookplaat
Boegschroef 230 volt permanent Radio Verwarming CD/DVD speler

Interieur en Exterieur Zeeschouw PANDORA

Zeeschouw PANDORA Zeeschouw PANDORA Zeeschouw PANDORA Zeeschouw PANDORA Zeeschouw PANDORA

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :