Aventura 34 AK, EVA

4 personen, 2 kabines, 2 WC, 2 douches, boeg- en hekschroef

Aventura 34 Ak De Aventura 34 AK is het juiste schip voor een luxe vaarvakantie voor 4 personen. Dit jacht met zijn klassieke lijnen biedt zijn opvarenden alle comfort die ze zich maar kunnen wensen. Bovendien is dit schip met zijn lengte van 10 meter heel gemakkelijk te varen.
In de voorkajuit vindt u een ruim frans bed van 1,75 meter breed, welke voorzien is van een lattenbodem voor een ontspannen nachtrust tijdens uw verblijf op dit mooie jacht. Voor extra comfort zijn de sanitaire voorzieningen gescheiden van elkaar geplaatst. Aan bakboord vindt u een moderne toiletruimte met designwasbak en dito mengkraan. Aan stuurboord een heerlijke doucheruimte met zitbank en thermostaat kraan. Beide ruimtes zijn verwarmd middels het Webasto verwarmingssysteem.
Beweeg de foto met de muis/vinger
In de achterkajuit is er een slaapkamer inclusief bijbehorende gescheiden douche/toilet.
De salon met de keuken is sfeervol ingericht met een L- vormige zithoek en biedt vier gasten genoeg ruimte.
De stuurstand is op het achterdek, voorzien van een luxe cabriotent, vanwaar u middels een fraaie comfortabele wenteltrap kunt afdalen naar het ruime zwemplatform. De trap en zwemplatform zijn voor het comfort en voor uw veiligheid voorzien van flexiteekR.
Uiteraard is ook de Aventura 34 AK voorzien van hydraulische besturing en wordt het manoeuvreren u gemakkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Ook ontbreken een dieptemeter en een roerstandaanwijzer niet voor uw noodzakelijke overzicht.

Bezettingsoverzicht Aventura 34 AK, EVA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Aventura 34 AK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Huurperiodes :

Week : Vijdag 14.00 uur t/m Vrijdag 9.00 uur of
Maandag 14.00 uur t/m Maandag 9.00 uur
Weekend : Vrijdag 14.00 uur t/m Maandag 9.00 uur
Midweek : Maandag 14.00 uur t/m Vrijdag 9.00 uur
 Max. gasten:
 Lengte:
 Breede:
 Diepgang
 Doorvaarth.:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Afvaarthaven:
 Hond:
4
10.00 m
3.50 m
1.20 m
3.60 m
66 PK
12V, 220 V
400 Liter
400 Liter
Leeuwarden
op aanvraag
Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Dieptemeter    
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef    
zwemtrap zwemplateau GPS televisie roerstandaanwijzer hekschroef    
digitale kaart USB lader            

Interieur en Exterieur Aventura 34 AK, Eva

Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA