Aventura 34 OK, BRECHJE

2 Personen, open kuip

Aventura 34 Ok Als u comfortabel met 2 personen van uw vaarvakantie wilt genieten, dan is de Aventura 34 OK het perfecte schip voor u.
Vanuit de ruime kuip met comfortabele zitbanken en afgedekt met een kuiptent, kunt u op 1 niveau de moderne salon met goed uitgeruste keuken in lopen zonder trappen of hoogteverschillen. Vanuit deze gezellige kuip bent u zogezegd "een met de omgeving" en loopt u ook zonder moeite het zwemplatform op richting de aanlegsteiger of voor een verfrissende duik.
In de voorkajuit vindt u een ruim frans bed van 1,75 Mt breed, welke voorzien is van een lattenbodem voor een ontspannen nachtrust tijdens uw verblijf op dit mooie jacht.
Beweeg de foto met de muis/vinger
Voor extra comfort zijn de sanitaire voorzieningen gescheiden van elkaar geplaatst. Aan bakboord vindt u een moderne toiletruimte met designwasbak en dito mengkraan. Aan stuurboord een heerlijke doucheruimte met zitbank en thermostaat kraan. Beide ruimtes zijn verwarmd middels het Webasto verwarmingssysteem.
De salon is uitgerust met een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak van 1,80 x 1,10 Mt welke absoluut uniek is in een schip van deze afmetingen en altijd zorgt voor extra licht en frisse lucht.
Qua vaar-uitrusting valt er niets te wensen door schipper en bemanning. De Aventura 34 OK is voorzien van hydraulische besturing en het manoeuvreren wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Ook ontbreken een dieptemeter en een roerstandaanwijzer niet.

Bezettingsoverzicht Aventurta 34 OK, BRECHJE, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Aventura 34 OK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Huurperiodes :

Week : Vijdag 14.00 uur t/m Vrijdag 9.00 uur of
Maandag 14.00 uur t/m Maandag 9.00 uur
Weekend : Vrijdag 14.00 uur t/m Maandag 9.00 uur
Midweek : Maandag 14.00 uur t/m Vrijdag 9.00 uur
 Max. gasten:
 Lengte:
 Breede:
 Diepgang
 Doorvaarth.:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Afvaarthaven:
 Hond:
2
10.00 m
3.50 m
1.20 m
2.45 m
66 PK
12V, 220 V
400 Liter
400 Liter
Leeuwarden
op aanvraag
Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Dieptemeter    
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef    
zwemtrap zwemplateau GPS televisie roerstandaanwijzer hekschroef    
digitale kaart USB lader            

Interieur en Exterieur Aventura 34 OK, Brechje

Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE